Verbindende communicatie.

Je leert verbindend communiceren, je ontwikkelt leiderschap.

 

 

 • Verbindend communiceren
  Vaak communiceren we niet wat we wérkelijk willen zeggen. Of we eisen en manipuleren en de ander voelt zich niet gerespecteerd. We 'bereiken' de ander niet. Deze training helpt jou om jouw boodschap op een open manier te brengen, waarbij je én ruimte geeft aan de ander én respect uitstraalt. Op deze manier zorg jij in je communicatie dat er verbinding ontstaat, ook met 'moeilijke' mensen.
 • Feedback geven
  We geven meestal feedback/ commentaar vanuit interpretatie, zonder dat we dat beseffen. Wij leren jou om je observaties en je interpretaties te scheiden en te durven voelen wat jouw onderliggende waarden zijn. Als je je waarden op een kwetsbare manier brengt, ontstaat er verbinding en is je feedback respectvol en waardevol voor beiden.
 • Vanuit je waarden leven
  De training nodigt je uit om jouw waarden (wat is voor jou belangrijk) te ontdekken, te erkennen, en je hiermee steeds te verbinden. Ook in lastige en uitdagende situaties.
 • Innerlijk leiderschap ontwikkelen
  Je gaat je vrij voelen om je waarden in ieder contact en in iedere situatie op een open manier in te brengen. Daarbij ontmoet je de waarden van anderen. Ook in conflicten leer je verbindend communiceren vanuit je waarden. Je plek nemen en krijgen ontstaat heel spontaan.
 • Een opening creeëren in verborgen poorten in jou
  Oordelen en overtuigingen vanuit onze opvoeding, systemische achtergrond, cultuur houden ons tegen ons oprecht te verbinden. In deze training kunnen deze poorten zich gaan openen, zodat steeds meer verbinding vanuit buik, hart en hoofd mogelijk is.